Weapons from Half Life Opposing Force
Автор:
daniltk2
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
610.50 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
1.1K
Всього завантажень: 1142
Унікальних завантажень: 611
xeers

Гість
GTFors

valtergruber

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

RealHumanBean

aleks926820

Kiriller12

hackimplay

Pylasen

Shagg_E

Depeche Mode

BuickJack

SDRBB

Fuze

cashoutg

AnriTool

Bryxanov1337
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 липня 202021595619869_gta3op4v2.zip
Оружие из аддона к Half Life под названием Opposing Force
Пак оружия отлично подойдёт для мода на вид от первого лица
- Оружие сделано в хорошем качества
- M4 и граната были взяты из HD пака
- Pistol и MP5 имеют доделанные модели от первого лица (потому что стандартное оружие низкого качества)
Список оружия
- Pipe Wrench (гаечный ключ)
- Glock 17 (доделанная модель от первого лица)
- MP5 (доделанная модель от первого лица)
- Spas 12 (доделанная модель от первого лица, текстуры из бета версии HL)
- M4 (из HD пака)
- M249 (пулемёт)
- M40A1 (снайперская винтовка)
- Grenade (модель из HD пака)
- Shock Roach (шоковый таракан, заменяет огнемёт)
- RPG
Обновление
Добавлены иконки оружия в стиле оригинала
Рекомендовані файли
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезавантаження
Просте розвага параметрів. Тепер більше не потрібно зарядити! Встановлення: Android - Папка в архіві "com.rockstar.gta3", щоб скопіювати в папку SD/Android/Data PC - Пройдіть у папки до файлу Gebon.dat, Тому розмістіть його в папці даних вашої гри ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Фореллі буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з'являться в: Portland View; Saint Mark's; Chinatown; Red Light District; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Мафія тепер...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
9 серпня 2024
GTA 3

Збірка зброї
Збірка зброї з Counter-Strike: Condition Zero Цей мод включає в себе портовані моделі зброї з гри Counter-Strike: Condition Zero з деякими правками від автора. Всі моделі ретельно тестувалися у збірці Updated Classic, забезпечуючи відмінну якість т...

121
284 kB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...
Коментарі 2