Retextured XBOX Claude
Автор:
hankbig
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
8.68 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
2.4K
Всього завантажень: 2437
Унікальних завантажень: 934

Гість
G3NATIC

Гість

Max Ognev

kirillsamokaev50

Гість
MaxNova010

valtergruber

Гість

Гість
Mosall

Гість

Гість

Гість

ArtemRockstar

Mini Canal

Гість
Vlad_5

Гість
serega02290

Гість

Гість
Mr.Downloader
Purple_DeaD

polivin emil

Torgett

SDRBB

DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Текстуры более лучшего качества для XBOX модели.
Варианты:
- Куртки 2х цветов - черная и коричневая.
- футболки белая и черная.
- джинсы и стандартные штаны.
- синие и белые кросовки
Рекомендовані файли
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
31 березня 2025
GTA 3

Improved Vanilla PC Claude
Цей мод покращує стандартного Claude для PC-версії, надаючи покращену модель, ванільну версію. Оновлена модель має більш детальне сфероїдне обличчя з великою кількістю полігонів для очей, а також відповідні текстури, щоб забезпечити сумісність з інш...

8
2 MB
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

188
218 kB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
22 червня 2024
GTA 3

Виправлення текстури фар у Bobcat
Виправлення несиметричної текстури фар для ванільної моделі як на XBOX або в LCS. Не зачіпає і не змінює саму модель.
81
53 kB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

319
94 kB
23 грудня 2024
GTA 3

Sentinel FL & Mafia XS
Sentinel та Sentinel XS у Vice City візуально відрізняються здебільшого лише наявністю у XS невеликого тюнінгу — повітрозабірник на капоті, "жалюзі" на задньому склі та спойлер на багажнику, але в III відмінностей більше — у Sentinel як мінімум нема...

57
787 kB
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

120
41 MB
Коментарі 2