The First Person View for III
Автор:
GeniusZ
Завантажив:
Розмір:
1.56 Мб
Файлы в архиве:
Завантажено:
Завантажень:
11609
Всього завантажень: 11609
Унікальних завантажень: 5948
Гість
Гість
nikobellc
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Iael Faderan Gaming
Гість
Luigi Goterelli
Wermal
Bebbra
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
MarceloSA
Гість
Гість
fsdfsd
TheGreatKhans
user114514
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Game Mike
Zero021
Гість
_kat_kat_
Гість
Гість
Ще ніхто не оцінив файл
GTA 3 — замечательная игра, и как все знают, разработчики планировали добавить вид от первого лица в PC версии игры, но что-то не сложилось. И это очень грустно, потому что на протяжении около 20-ти лет мало кто пробовал самостоятельно и полноценно внедрить данный режим камеры, который кардинально меняет впечатления от игрового процесса.
Особенности модификации:
- Учтены ошибки мода-предшественника;
- Добавлены собственные анимации;
- Плагин полностью совместим с Widescreen Fix от ThirteenAG;
- Камера теперь двигается более свободно, не дергается;
- Присутствует внутриигровое меню настроек, которое активируется нажатием клавиш Alt"+"B";
- Добавлена поддержка геймпада;
- Поддерживаемые версии игры: 1.0 и 1.1.
Апдейт от 15.12.2019
- Исправлена фиксированная камера в гаражах;
- Уменьшен радиус расширенной коллизии игрока;
- Совместно с Classic Axis от _AG;
- Добавлен .dat файл с урезанным функционалом от weapons.dat;
- Добавлены новые демо-анимации от Shagg_E.
Благодарности:
- kenking за реверсинг GTA 3;
- Shagg_E за инструментал для создания анимаций;
- ilufir за логотип;
- DK и остальным за Plugin-SDK.
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1576474112_firstpersoniii.zipЗавантажити (1.68 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
18 січня 2025
GTA 3
Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж, але вже для ПК версії гри. Спосіб установки: розпакувати все з архіву в корінь гри, в папку audi...
DnB and Trance #1
16
973.64 MB
28 березня 2024
GTA 3
Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
16 листопада 2024
GTA 3
Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
PUNK123
36
90.68 MB
8 жовтня 2024
GTA 3
Ручний Driveby (III)
Ви коли -небудь хотіли не обмежуватися зйомками з обох боків у вашій грі? Ну, ви отримали цей мод Driveby: D Ви можете використовувати таку зброю: пістолети, рушниці, SMG та ARS. Як встановити: Встановіть Cleo і покладіть папку Cleo у свою па...
17 липня 2024
GTA 3
GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
11 березня 2024
GTA 3
Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
26 листопада 2024
GTA 3
Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, і тепер я оновив наступне: 1. Карти HD 2. Ніяких додаткових нулів у ...
27 листопада 2021
GTA 3
Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
29 грудня 2021
GTA 3
HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
23 вересня 2022
GTA 3
Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
24 лютого 2024
GTA 3
Таксі мод V1.1
Це мод таксі для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати містом Ліберті на таксі. Мод має 24 пункти призначення. Ви можете швидко подорожувати та залишати таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде помітити такс...
30 квітня 2024
GTA 3
133 шкури! - Кінцевий дзвінок: Сучасна пачка шкіри війни
Цей пакет шкіри приносить багато персонажів від Call of Duty: Modern Warfare Franchise до GTA III. Він містить загалом 133 різних шкури. Це містить 14 класів та 26 базових символів. Усі вони є основними замінами шкіри Claude, не змінюючись моделлю. ...
Ali Samet Şen
126
13.77 MB
28 квітня 2024
GTA 3
B95 Vapid Hutley Pask
Деякий час тому зробив за запитом щось сильно натхнене Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої автомобілі для GTA III, не зовсім у стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування управління; За замовчуванням, замін...
24 травня 2024
GTA 3
Класична вісь 2.1
Ця версія видалила на офіційному форумі , зробленому автором. Отже, ви можете завантажити його тут. Особливості: Безкоштовний рух камери (включає автомобіль) здатний націлитись за допомогою пістолетів , здатних ходити (alt + W) Вим...
15 червня 2024
GTA 3
Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
Коментарі 32