Загрузочный экран в стиле Вайс сити
Автор:
DimZet
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.96 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
mainsc1.txd, mainsc2.txd, mainsc3.txd, splash1.txd, splash2.txd, splash3.txd
Завантажено:
Завантажень:
645
Всього завантажень: 645
Унікальних завантажень: 224
Ще ніхто не оцінив файл
Загрузочные экраны в стиле Vice city.
Разрешение 1600х1200.
mainsc2.txd с русским текстом. Используется в версиях от 1С и Буки.
mainsc3.txd используется в Тройном русификаторе при выборе локализации от Фаргус.
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

476
1 MB
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

10
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
12 грудня 2024
GTA 3

Скін соліста гурту Scooter
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її ф...

52
69 kB
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

13
124 kB
28 лютого 2025
GTA 3

Відлуння з альфа-версії (Відновлена модель)
Echo, Stanier, Premier – називайте як хочете. Це оригінальний дизайн поліцейської машини та таксі, чиї пропорції ще більше нагадували реальний Chevrolet Caprice. Тепер модель відновлена та доопрацьована, щоб відповідати художньому стилю фінальної ве...
22 березня 2025
GTA 3

Клод-спортсмен
Клод вирішив змінити стиль і зайнятися спортом! Тепер він одягнений у: Сіру футболку; Чорний спортивний жилет; Спортивні рукавички без пальців; Сині спортивні штани; Білі кросівки. Цей скін створений для тих, хто хоче побачити Клода в ...

32
50 kB
Коментарі 0