HD HUD интерфейс
Автор:
DimZet
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.46 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
9.9K
Всього завантажень: 9969
Унікальних завантажень: 5000

матвей баранов1858

Гість

Гість

Гість

Гість
G3NATIC

Гість

Гість

zaiyun

Гість
tgergerhtdr
MarceloSA

Гість

Гість

RedStar113

Max Ognev

Гість

Гість

R315

MateenHey2002
Jay Robertson

ArtemRockstar

Гість
Unknown Angle

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
ruviktormail

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Alexander PolyAK
AirHunt

hackimplay

Гість

Surmay2002Nazar

Гість

xlaar

Гість

Гість

Гість

Гість
Ще ніхто не оцінив файл
Высококачественный HUD интерфейс
Особенности:
-Оригинальный шрифт в двух вариациях с поддержкой русской версии
-иконки оружия и радара
-кольцо радара
-в мультиплеере пейджер поддерживает кириллицу
Обновление:
-более оригинальный и качественный прицел снайперки
-клео скрипт иcправления прицела снайперки
Примечание:
HD шрифт уже присутствует в «Тройном русификаторе»
Карта радара идет отдельно.
Благодарности:
Vannimon - за базовые варианты иконок оружия и некоторые иконки радара
YOEL_44 - за пейджер
Рекомендовані файли
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
731
621 MB
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

449
1 MB
28 березня 2024
GTA 3

HUD із збірки SAM THE ЖТА
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА" Це ори...

29
166 kB
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...

133
24 kB
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...

268
77 kB
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...

326
1 MB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...

512
71 MB
30 вересня 2024
GTA 3

HUD Toggler
Цей скрипт дозволяє вам перемикати HUD... так, це все. Як використовувати: Введіть "HUD", щоб перемкнути HUD. Як встановити: Встановіть CLEO і помістіть папку CLEO у вашу папку GTA. Насолоджуйтесь! ...

96
1 kB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...

389
655 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...

405
819 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
107
70 MB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...

786
2 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
1.3K
16 MB
Коментарі 2