Радар HD версия в стиле LCS
Автор:
DimZet
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
376.56 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
radar00.txd, radar01.txd, radar02.txd, radar03.txd, radar04.txd, radar05.txd, radar06.txd, radar07.txd, radar08.txd, radar09.txd, radar10.txd, radar11.txd, radar12.txd, radar13.txd, radar14.txd, radar15.txd, radar16.txd, radar17.txd, radar18.txd, radar19.txd, radar20.txd, radar21.txd, radar22.txd, radar23.txd, radar24.txd, radar25.txd, radar26.txd, radar27.txd, radar28.txd, radar29.txd, radar30.txd, radar31.txd, radar32.txd, radar33.txd, radar34.txd, radar35.txd, radar36.txd, radar37.txd, radar38.txd, radar39.txd, radar40.txd, radar41.txd, radar42.txd, radar43.txd, radar44.txd, radar45.txd, radar46.txd, radar47.txd, radar48.txd, radar49.txd, radar50.txd, radar51.txd, radar52.txd, radar53.txd, radar54.txd, radar55.txd, radar56.txd, radar57.txd, radar58.txd, radar59.txd, radar60.txd, radar61.txd, radar62.txd, radar63.txd
Завантажено:
Завантажень:
829
Всього завантажень: 829
Унікальних завантажень: 445

Гість

Гість

Max Ognev

Alisson23

Гість

Гість

ArtemRockstar

MoonPlayer2198
ian Capio XB
ruviktormail

Гість

Гість
residen7evil

Dr_Ziegler62

Torgett

PETRGT

Lina the Slayer

sanek-bas

SDRBB

StreetBoy

Bryxanov1337
Ще ніхто не оцінив файл
Радар в стиле Liberty City Stories в хорошем качестве.
Особенности:
-точные обозначения
-обозначены тоннели, надз.метро, здания, и т.п.
Рекомендовані файли
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
19 грудня 2024
GTA 3

Новий непрозорий радар
Всім привіт! В оригінальній грі є карта, яку видно нам тільки на мінірадарі. Але там не показуються дороги та вода. Тобто вони повністю прозорі, що часом може бути незручно. Так от, цей мод замінює вашу внутрішньоігрову карту, додаючи туди відображе...
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
14 липня 2024
GTA 3

LCS PSP Timecyc and weather
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS. Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі. Насолоджуйтесь ...
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

458
1 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
Коментарі 0