Статуя счастья из GTA 4
Автор:
DimZet
ДокладнішеКонтакти автора:
Завантажив:
Розмір:
14.62 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
d_stateiv.cs, gta3.dat.exe, state4.col, state4.dir, state4.ide, state4.img, state4.ipl, state4dereviaiii.iplЗавантажено:
Завантажень:
1829
Всього завантажень: 1829
Унікальних завантажень: 688
STEVE45035
Гість
Гість
[russ]ice_phoenix
Гість
Легион Шеина
valtergruber
Гість
Гість
Гість
Гість
ruviktormail
Alexander PolyAK
leonid_rusl
Dr_Ziegler62
Torgett
Surmay2002Nazar
AnriTool
Rad
RUS777
Purple_DeaD
Mad_Driver
lokki
ВОВА ВОВ
Bryxanov1337
Ще ніхто не оцінив файл
-
1558960259_state4.zipЗавантажити (16.96 MB)Пароль на архів: libertycity
Статуя Счастья с островом из GTA 4.
Особенности:
- Полностью остров со статуей и интерьером;
- Текстуры с mip-maps;
- Установка без замены с возможностью удалить.
Требования:
Версия игры — любая ПК версия.
Рекомендуемые файлы
25 січня 2024
GTA 3
Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
25 січня 2024
GTA 3
GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
27 лютого 2024
GTA 3
Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...
17 липня 2024
GTA 3
Пачка стильних автомобілів з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури добре виглядають у грі і не виділяються з інших транспортних засобів. CARS: Hermes - від GTA VCS; saber - від Gta vc; Z-Type-від GTA 2; Deluxo - від GTA VC. ...
15 серпня 2024
GTA 3
GTA SNOW (PS Vita Port)
Цей мод призначений для GTA 3 Vita, для його перенесеної версії. В основному він додає снігові текстури до міста Свободи. Мод містить модель та текстури Tommy Versetti (як головний герой) та Клод. Пішохід на сутенеру замінюється, і цього пішохода м...
1 листопада 2024
GTA 3
LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо -мод для GTA 3. Нова версія LCHC від GTA IV/EFLC для GTA 3 з різними треками. Замініть будь -яке бажане радіо, наприклад, Head.mp3. HC 4 ЖИТТЯ! Трекліст: Bad Brains - Великий поглинання; Bad Brains - Sailin On; Закон Мерфіса -...
PUNK123
18
255 MB
1 листопада 2024
GTA 3
GTA 3: Зачаровано
Привіт, мене звати Тахмід Фердус, я з Бангладеш. Це мій перший опублікований мод, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи збоями. Відомою проблемою є помилка «Необроблений виняток», яка може виникнути під час ви...
16 листопада 2024
GTA 3
Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
PUNK123
40
91 MB
26 січня 2025
GTA 3
GTA 5 Стиль карти
Це проект, над яким я працював місяцями. Я представляю вам " GTA 5 Стиль карти ", і, безумовно, найбільш точна і детальна карта GTA 3, яку ви побачите у всьому Інтернеті. ОНОВЛЕННЯ 1.1: Додано шляхи поруч із гаражом у Портленді. Деякі незнач...
zFlowy
141
5 MB
8 квітня 2024
GTA 3
Пейджер з віце -міських історій GTA
Цей мод - це пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який був перенесений на Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву для переходу до папки моделей і підтвердження заміни, це все! з зd -ыджет, чtо tекстора, блайт, чtо ж у...
Mr. Hacker
62
437 kB
19 квітня 2024
GTA 3
Пейджер з GTA London
Цей мод - це пейджер від гри Grand Theft Auto: Лондон, який був перенесений на Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву для переходу до папки моделей та підтвердження заміни, це все! з зd -ыджет, чtо tекстора, блайт, чtо ж у Юлюс я,...
Mr. Hacker
39
616 kB
17 липня 2024
GTA 3
GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
1 листопада 2024
GTA 3
SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...
Aptos
223
94 kB
27 листопада 2021
GTA 3
Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
23 вересня 2022
GTA 3
Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
Коментарі 2