Move In The Cover - Приседание
Автор:
developer_180790, DK' 22
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
83.90 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
move_in_the_cover.cs
Завантажено:
Завантажень:
1.5K
Всього завантажень: 1510
Унікальних завантажень: 692

Дон Дегули

Гість

Гість

Гість

Гість

ArtemRockstar
developer_180790

Гість

Гість

Гість

FIDDLY

KUSTODIY

Гість

RUS777

Torgett

AL1SO
Purple_DeaD

=SpitFire=

daniel 360

ВОВА ВОВ
Ще ніхто не оцінив файл
-
7 серпня 20241543350112_120367.zipПароль на архів: libertycity
Данный скрипт поможет Вам пригнуться, например чтобы спрятаться за укрытием. Кто знает, может это сохранит Вам несколько процентов жизни.
Особенности:
* Приседание привязано к клавише спринта и действует пока Вы её держите ( можно стрелять не отпуская спринт т.е. приседание и когда Вы перестанете стрелять Клод снова пригнётся ).
* Скрипт не мешает передвигаться, бегать и садиться в машину.
* Если в Cover Mod после спринта сразу присесть ( анимация остановки не успеет закончиться ), то вскоре Клод встанет сам — исправлено в этой версии.
Взял идею и пару строк кода с анимацией приседания из скрипта Cover Mod автора DK`22.
Скрипт создавался и тестировался с версией игры 1.1
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендуемые файлы
28 березня 2024
GTA 3

Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
24 травня 2024
GTA 3

Класична вісь 2.1
Ця версія видалила на офіційному форумі , зробленому автором. Отже, ви можете завантажити його тут. Особливості: Безкоштовний рух камери (включає автомобіль) здатний націлитись за допомогою пістолетів , здатних ходити (alt + W) Вим...
22 липня 2024
GTA 3

HD Skins для версії Xbox Claude з PC Head
Привіт усім, я представляю вам мої HD-Retouched, шкури, виготовлені на замовлення, загалом 31 (включаючи тюремну форму), створену для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! сумісний з модлатером та шкірою та кістками (xbox версія Claude з голов...
23 липня 2024
GTA 3

Шкіра Джеймса Бонда для Клода
Привіт усім! Я представляю тобі Бонда Джеймса Бонда. Шкури, виготовлені на замовлення, з чорно -синіми варіаціями Tuxedos, обличчя було натхнене актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірс Броснан. Насолоджуйтесь! сумісний зі шкірою...

129
489 kB
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

48
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 та помістіть його у папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street M...
46
91 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться: [ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередньої версії, а тепер я оновив її наступним чином: 1. HD карти 2. Немає додаткових 0 в г...
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з головою від ПК
Всім привіт! Я радий представити вам ще один набір скін-паків високої чіткості для Клода, що включає в себе 11 унікальних дизайнів. Кожен пак містить різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від т...

223
32 MB
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
53
51 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 2