GTA 5
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
GTA Vice City: DE
GTA 3: DE
Bully
GTA Online
GTA 6
GTA 4
GTA Vice City
GTA 3
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Veh Free Cam - Вільна камера у транспорті
Ще один скрип, що дозволяє сидячи в машині оглядатися мишею.
Вільна камера вмикається та вимикається автоматично.
Є також і ручне управління:
v - увімкнути/вимкнути
зміна виду – вимкнути
кнопки штурвала – вимкнути
кнопки вежі/гідравліки - вимкнути
При створенні я взяв для прикладу скрипт Vehicle Camera Movement v1.4 for GTA 3 or VC автора ThirteenAG і вирішив створити свою версію без недоліків, які присутні в цьому скрипті. У Vehicle Camera Movement v1.4 є ряд недоліків, наприклад не знаю як у кого, але особисто у мене від фіксу тряски камери виходить уповільнення часу, при використанні вежі (гідравліки) камера смикається, в поїзді блимає інтерфейс, ще вільна камера замінює одну стандартну, дуже поганий огляд у тунелі сидячи у великому транспорті і іноді вибирається не дуже підходяща дистанція камери (наприклад, на лендсталкері).
Спасибі ThirteenAG, без його скрипту я, швидше за все, не зміг би створити свій.
Скрипт створювався та тестувався з версією гри 1.1 (в архіві є неперевірена версія для 1.0)
Вільна камера вмикається та вимикається автоматично.
Є також і ручне управління:
v - увімкнути/вимкнути
зміна виду – вимкнути
кнопки штурвала – вимкнути
кнопки вежі/гідравліки - вимкнути
При створенні я взяв для прикладу скрипт Vehicle Camera Movement v1.4 for GTA 3 or VC автора ThirteenAG і вирішив створити свою версію без недоліків, які присутні в цьому скрипті. У Vehicle Camera Movement v1.4 є ряд недоліків, наприклад не знаю як у кого, але особисто у мене від фіксу тряски камери виходить уповільнення часу, при використанні вежі (гідравліки) камера смикається, в поїзді блимає інтерфейс, ще вільна камера замінює одну стандартну, дуже поганий огляд у тунелі сидячи у великому транспорті і іноді вибирається не дуже підходяща дистанція камери (наприклад, на лендсталкері).
Спасибі ThirteenAG, без його скрипту я, швидше за все, не зміг би створити свій.
Скрипт створювався та тестувався з версією гри 1.1 (в архіві є неперевірена версія для 1.0)
Категорія:
Автор файлу:
developer_180790, ThirteenAG
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
161.08 Кб
Файл замінює:
Невідомо
Дата додавання:
Завантажень:
2730
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1541955785_veh_free_cam.zipЗавантажити (0.16 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
28 лютого 2015
GTA 3
Grand Theft Auto 3 : Frosted Winter (Ultimate Winter Mod)
Перший і поки що останній повноцінний сюжетний мод для GTA III. Передісторія: Початок 2002 року. Після смерті дона Сальваторе Леоне Тоні Сіпріані взяв лідерство над сім'єю, оскільки за традиціями новий дон вибирається з капо. І Тоні був найдосві...
12 травня 2013
GTA 3
GTA 3 New York City Mod by Starman
Цей глобальний мод замінює весь автопарк, меню, зброю, текстури деяких будівель, додає нові будівлі та багато іншого. Особливості моди: -Покращене управління -Нові кольори для автомобілів. Перелік автомобілів: -Audi A4 (італійський автомобіль банд...
1 грудня 2020
GTA 3
Місто снігу - Snow city v2.0.0
Снігова зима в Ліберті Сіті це лише частина змін. Доданий транспорт, пішоходи, локації, інтер'єри, пару місій, можливості, секрети та пасхали. Різні виправлення карти (моделі, колізія..) та коду гри. Є версія без снігу Just city та Just city Redu...
24 травня 2018
GTA 3
GTA Advance PC Port
[RUS] Перша бета порту GTA Advance на ПК від XR. Цей мод – це ремейк для ПК оригінального GTA Advance (2004, GameboyAdvance). Це сіквел LCS та приквел GTAIII. Дії відбуваються у 2000 році, лише через 2 роки після LCS (98) та за 1 рік до GTA3 (2...
17 лютого 2013
GTA 3
GTA 3 Ultimate
Головна мета – мода добудувати місто привид і дати йому життя. Особливості: * Enforcer та Police Car блакитного кольору, як у бета версії гри * Тепер доступні трубопровід та обсерваторія * Добудований Ghost Town та відкриті тунелі до нього, прописан...
2 січня 2017
GTA 3
GTA III Liberty City Stories mod
Повна мапа з Liberty city stories для GTA3 + Худ, ефекти, звуки, транспорт, зброя і т.д. На карті розташовані заховані пакети, пікапи зброї, здоров'я, броні за оригінальними координатами. Розташований припаркований транспорт. Про файли: Встановити м...
29 грудня 2011
GTA 3
Liberty City - Armageddon 2010
Глобальна модифікація, що поєднує два якісні моди Liberty City Twenty Ten і Armageddon Mod. Опис цих модів: Все, настав кирдик Liberty City, Америці та решті світу. У Місяць врізався величезний астероїд, а тому на Землю прийшов справжній Армагеддон!...
21 липня 2014
GTA 3
Grand Theft Auto Liberty City Nights (BETA 1)
Глобальна модифікація для GTA 3, що створює у грі атмосферу NFS Underground. Модифікація перебувала у створенні чотири роки. Незважаючи на цифру "1" у назві, це друга версія проекту. Особливості: - Атмосфера NFS Underground 1 та 2 - HD текстури роз...
22 червня 2012
GTA 3
2012 Re-Release v1.0
Всім доброї доби!) Буду гранично коротким, тому що вся основна інформація по моді та його установці записана в ReadMe. Хотіли полазити в каналізації з моди Liberty City Twenty Ten або помилуватися видами Стантона з хмарочоса Стантон Плаза з того ж ...
9 січня 2013
GTA 3
Back to the Future: Liberty City
Назад у майбутнє, дозволяючи гравцеві відтворити всі важливі моменти з фільму. Деякі випадки були змінені, щоб цікавіше було проходити улюблені моменти, але ми не надто сильно віддалилися від оригінальної сюжетної лінії. Розробники цього моди хочуть,...
10 грудня 2012
GTA 3
Miss Liberty
Цей мод додає в Liberty City острів зі Статуєю Свободи. Це робота ODIE, яку вже немає з нами. Він помер. Дійсно чудова робота! 40.000 полігонів! Хейко Фіджа (Heiko Feege), відомого в Мережі як Odie, можна вважати батьком-засновником моделювання та ма...
24 лютого 2013
GTA 3
Jetpack_mod
Даний мод дозволяє літати як на Jetpack"е. Стане в нагоді тим, хто хоче досліджувати всі куточки в Liberty-City. Потрібна бібліотека CLEO для GTA III. Файл d_jetpack.cs кинути в папку CLEO в кореневій директорії гри. Приємного польоту!...
27 червня 2012
GTA 3
Evil City Mod-Pack
Evil City - Модифікація для GTA 3 типу «мод-пак» (комплект спеціально підібраних модів), що замінює більшу частину стандартних транспортних засобів на нові та додає ще кілька нововведень. Автопарк містить понад двадцять нових автомобілів, включ...
Коментарі 3