Пак оружия из VCS V2
Автор:
R*, IlyaN
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
184.91 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
1K
Всього завантажень: 1061
Унікальних завантажень: 341
Ще ніхто не оцінив файл
Изменения:
- hatchet заменен на machete
- equalizer заменен на beretta
- dragunov заменен на m21
- заменен detonator
- возвращены оригинальные rocketlaucher и flamethrower(из-за проблем с настройками положения)
- исправлено положения пикапов оружия
- ingram теперь использует оригинальную текстуру
- худ теперь относится к опциональным файлам, иконки были сжаты, чтобы соответствовать общему качеству(имеется проблема: не видно количество патронов)
Добавлены опциональные файлы:
- звуки оружия и пикапов(см. видео)
- настройки параметров оружия приближенные к VC/VCS(см. видео)
- худ
Установка:
- папку models из архива извлечь в корневую папку GTA 3
установка опциональных файлов:
- содержимое папок звуки, параметры, худ извлечь в корневую папку GTA 3
Рекомендовані файли
14 лютого 2024
GTA 3

Clothes Pickup
Цей мод додає точку підбору одягу, яка має схожу функціональність з точкою підбору одягу в GTA VC, за винятком того, що у вас є більше ніж 2 костюми для використання з однієї точки підбору. Ви знайдете її біля свого сховку. Як встановити: Я реком...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
26 квітня 2024
GTA 3

Найман з Far Cry 3
Вирішив зробити скін найманця Хойта з Far Cry 3 в стилі GTA. Використовувалися моделі з GTA VC, SA та III. Немає особливих багів і недоліків. Замінює одного з членів колумбійського картелю. ...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

323
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
18 березня 2025
GTA 3

Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Цей мод додає чотири нові елементи до Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри. НАГАДУЄМО, ЩО ЦЕ ЛИШЕ ПАК МОДІВ ДЛЯ ЛЕГКОГО ВСТАНОВЛЕННЯ. Дякуємо авторам Додані елементи: Тверде дно ...
Коментарі 1