GTA Advance PC Port

-
11 грудня 20231527108253_xr_advancepc_beta_i.zipПароль на архів: libertycity
Перша бета версія порту GTA Advance на ПК від XR.
Цей мод — це ремейк для ПК оригінального GTA Advance (2004, GameboyAdvance).
Це сиквел LCS і приквел GTAIII.
Події відбуваються в 2000 році, всього через 2 роки після LCS (98) і за 1 рік до GTA3 (2001).
Це мод для GTA III, що переносить оригінальну гру GBA на платформу ПК. Відсутні будь-які логічні помилки в історії між GTA III і LCS, всі скріншоти відповідають оригінальній грі.
Примітка: GTA Advance має більшу карту Liberty City, ніж GTA III, але це всього лише тому, що версія GBA не мала жодних схилів, гір або більш високих рівнів. Тому я не буду повторно переносити GBA LC на ПК, я створю LC 2000 року на ПК-версії міста.
Первая бета порта GTA Advance на PC от XR.
Этот мод — это ремейк для ПК оригинального GTA Advance (2004, GameboyAdvance).
Это сиквел LCS и приквел GTAIII.
Действия происходят в 2000 году, всего через 2 года после LCS (98) и за 1 год до GTA3 (2001).
Это мод для GTA III, переносящий оригинальную GBA игру на платформу PC. Отсутствуют какие либо логические ошибки в истории между GTA III и LCS, все скриншоты соответствуют оригинальной игре.
Примечание: GTA Advance имеет более крупную карту Liberty City, чем GTA III, но это всего лишь потому, что версия GBA не имела никаких склонов, гор или более высоких уровней. Поэтому я не буду повторно переносить GBA LC на ПК, я создам LC 2000 года на ПК-версии города.