GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
NextGen Cars Pack
Завантажень:
700
Автор файлу*: Till Lindermann..., Hellen MorningStar
Файл додав:
Till Lindermann...
Спільний проект із користувачем Hellen MorningStar. Суть його полягає у заміні автомобілівіз GTA3нанайбільш схожі автомобілі з GTA4та GTA5.
Це – перша частина модифікації. В архіві є 18 нових автомобілів.
Особливості моделей:
3D-деталі двигунів;
Середній рівень деталізації салону автомобілів;
Високий рівень деталізації кузова автомобілів;
Пошкоджені деталі автомобілів;
Повністю функціонуючі передні та задні фари;
Матеріали налаштовані правильно;
Є власні налаштування.
Модифікація є часткоюбільшого проекту -GTA3: Kostygov Edition .
Вдалої установки та приємної гри!
Ілля Костигов аКа Till Lindermann...
Hellen MorningStar
2018 року.
Це – перша частина модифікації. В архіві є 18 нових автомобілів.
Особливості моделей:
3D-деталі двигунів;
Середній рівень деталізації салону автомобілів;
Високий рівень деталізації кузова автомобілів;
Пошкоджені деталі автомобілів;
Повністю функціонуючі передні та задні фари;
Матеріали налаштовані правильно;
Є власні налаштування.
Для нормального функціонування моделей потрібний DMagic1 Wheel Mod!
Модифікація є часткоюбільшого проекту -
Вдалої установки та приємної гри!
Ілля Костигов аКа Till Lindermann...
Hellen MorningStar
2018 року.
Категорія:
Автор файлу:
Till Lindermann..., Hellen MorningStar
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
21.96 Мб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
700
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1523454610_nextgen-cars-pack.zipЗавантажити (21.96 MB)Пароль на архив: libertycity
-
yadi.skЗавантажитиПароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
17 травня 2012
GTA 3
Snakefun's Skin Pack I
Опис: Набір із 10 супер якісних скінів! Гріх не завантажити.
6 травня 2017
GTA 3
GTA IV Vehicles Pack для GTA III (beta)
Господа, добрий день. Хочу уявити частину автопарку з GTA IV для GTA III. Це лише beta, наступна частина включатиме весь автопарк, у тому числі й човни. Зміни: -Цілком новий carcols з GTA IV -Handling з GTA IV -Свої колеса у кожного авто -Немає бага...
30 червня 2012
GTA 3
Car Editor v1.0
Програма для редагування параметрів машин GTA 3. Має зрозумілий інтерфейс, так що розбереться будь-який.
5 грудня 2020
GTA 3
GTA 3 - Складання модів (максимально лорно)
УВАГА!!! Усі моди, включені до збирання, належать їх законним авторам. Мною вони лише зібрані докупи, підібрані за сумісністю один з одним і підготовлені для гри. Опис Пак модів для GTA 3, що роблять її приємнішою на вигляд і зручною в деяких е...
29 листопада 2021
GTA 3
Beta Police Livery + New Extras
Особливості: - Оригінальні моделі Police car та Enforcer із синьо-білим розфарбуванням. - Два варіанти моделі Police car з чотирма екстрами - одна з кенгурятником, інша без (в оригінальному чорно-білому та новому синьо-білому розмальовках). - Enforce...
23 листопада 2019
GTA 3
GTA LCS Cars in GTA 3 Style
Машини із GTA: Liberty City Stories у стилі GTA 3. Список автомобілів: - Bickle❶ - V8 Ghost - Fbicar - Flatbed - Forelli Excess - Hearse - Thunder-Rodd - Kuruma - Landstalker - Manana - Perennial - Phobos Vt - Hellenbach GT - Sindacco Argento - De...
28 лютого 2013
GTA 3
Niko Bellic Skin Pack
Пак скінів для моди Niko Bellic Player для GTA 3. Всі файли в папці Skins перемістити в аналогічну папку в кореневій директорії гри. Приємної гри!
26 грудня 2012
GTA 3
CarSpawner v1.1 для GTA 3
Опис --------------- З цим модом ви можете заспаунити будь-яку машину натисканням клавіш TAB+INSERT. Натисніть ВПРАВО або ВЛІВО, щоб вибрати потрібну машину. Підтвердіть вибір клавішею SHIFT або скасуйте клавішею ENTER. Деякі моделі, такі як поїзд аб...
23 травня 2018
GTA 3
NextGen Cars Pack FULL
Це знову я і мій друг Till Lindermann... І ми представляємо вам мод повної заміни автомобілів у GTA 3 на автомобілі з GTA IV та GTA V. У пакеті представлено 65 транспортних засобів. 4 з них бонусні та додані на додаткові ID'и. Особливості моделей: ...
5 листопада 2012
GTA 3
Law Enforcement Pack
Мода для GTAIII! Що замінює я думаю та так ясно. Уважно читайте Рідмі!
10 жовтня 2011
GTA 3
Snakefun Skin Pack II
Новий пакет, тема якого тепер військові сили. Відчуй силу! :D Інсталяція: Написано у ReadMe.
16 травня 2021
GTA 3
GTA 3 titles upscaled
Інтроролик GTA 3, збільшений у 2 рази з використанням ІІ. Оригінальний файл було взято з PlayStation версії гри.
19 жовтня 2021
GTA 3
Мод-меню / Внутрішньоігровий трейнер
[ОПИС] Трейнер +15 Про функції нижче, у розділі ВИКОРИСТАННЯ (безсмертя та інше свавілля). Не минуло й 20 років, як я вирішив таки зіграти в GTA III. До цього грав у GTA VC, SA, IV і все було добре. Але проходячи місію віджиланте в 5071 раз я вирі...
19 липня 2013
GTA 3
Renegade Weapon Pack
Якісний пакет зброї для GTA III. Звідки конвертована зброя: detonator - battlefield 2 flamethrower - Commando Funebrero sniper m-24 - Endorphin, SixShooter, Candied_Clown, Twinkie Masta, Ghost Ops (Strykerwolf), Miesteron, Edisleado m16A2 - Model: t...
22 червня 2012
GTA 3
2012 Re-Release v1.0
Всім доброго часу доби!) Буду гранично стислим, тому що вся основна інформація по моді та його установці записана в ReadMe. Чи хотіли полазити в каналізації з мода Liberty City Twenty Ten чи помилуватися краєвидами Стантона з хмарочоса Стантон Пла...
Коментарі 4