Beta APC Tank From Leaked Screen
Автор:
patczuch, papryk
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
61.55 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
default.ide, rhino.dff, rhino.txd, to gta3.img, to txd.img, vehicles.col
Завантажено:
Завантажень:
372
Всього завантажень: 372
Унікальних завантажень: 103

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Torgett

RUS777

mr.spirit
Slava01

tachionic

Depeche Mode

Ledewram9396
andreytre83
AiExcel
Purple_DeaD
lmfar

Emsi_Gronson

daniel 360

Max Jonson

ВОВА ВОВ

DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Да это тот рендер танка который был обнаружен на сайте Rockstar, путём подбором названий изображений. Теперь вы можете прокатиться на нём по Либерти-Сити.
Содержит модель, текстуры и столкновение. Заменяет Rhino. Для установки см. Readme.
В заключении от автора файла:
Я знаю этот мод не идеален. Я могу исправить некоторые вещи и загрузить патч. В обновлении я хочу добавить украшения на спину и верхнюю часть бака.
Рекомендовані файли
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

23
5 kB
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...

31
216 MB
23 березня 2025
GTA 3

Top Fun (III Style)
Можливо, ви не хотіли бачити цей фургон більше ніде, проте в цій грі він вам напевно сподобається. Встановлення просте, залежно від вашого вибору, перемістіть папку "Top Fun (III Style)" або "Top Fun (III Style) Beta" в папку GTA3 Modloader, і все....

6
251 kB
Коментарі 3