No Wanted
Автор:
matanyehoshua1
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
6.66 Кб
Завантажено:
Завантажень:
1.4K
Всього завантажень: 1480
Унікальних завантажень: 597
Kirill79k

Гість
Bendippok
Румата

Гість

Гість

Гість

Гість

Фобос

Гість

Валентина Войтова

Edward Kron

denis shimansckij

Torgett

RUS777

Алекс Мерсер

tachionic

Celador

StreetBoy
Purple_DeaD

DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Вам надоело что вас постоянно разыскивают? Тогда этот скрипт специально для вас! Он делают полицейских неприкосновенными к Клоду, а это значит что они больше не будут обращать внимание на ваши преступления!
Автор: matanyehoshua1
Установка: скинуть файл \"No Wanted.CS\" в папку cleo. Если её нету, то установите библиотеку cleo.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
17 серпня 2024
GTA 3

Відключення чіт-кодів
Даний мод відключає всі наявні чіт-коди в GTA 3. Працює тільки на версії 1.0! Потрібна CLEO останньої версії. Встановлення: Файл No cheats.cs додати в GTA 3/CLEO ...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
54
91 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
Коментарі 3