Skin and Bones v3.0 (+v2.0)
Автор:
The Hero, Fire_Head
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.84 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
army.dff, army.txd, asuka.dff, asuka.txd, asukah.dff, asukah.txd, b_man1.dff, b_man1.txd, b_man2.dff, b_man2.txd, b_man3.dff, b_man3.txd, b_wom1.dff, b_wom1.txd, b_wom2.dff, b_wom2.txd, b_wom3.dff, b_wom3.txd, bomber.dff, bomber.txd, cas_man.dff, cas_man.txd, cas_wom.dff, cas_wom.txd, cat.dff, cat.txd, cath.dff, cath.txd, chunky.dff, chunky.txd, col1.dff, col1.txd, col1h.dff, col1h.txd, col2.dff, col2.txd, col3.dff, col3.txd, colrob.dff, colrob.txd, const1.dff, const1.txd, const2.dff, const2.txd, cop.dff, cop.txd, cop2.dff, cop2.txd, criminal01.dff, criminal01.txd, criminal02.dff, criminal02.txd, cshands.txd, ct_man1.dff, ct_man1.txd, ct_man2.dff, ct_man2.txd, ct_wom1.dff, ct_wom1.txd, ct_wom2.dff, ct_wom2.txd, curly.dff, curly.txd, curlyh.dff, curlyh.txd, dealer.dff, dealer.txd, docker1.dff, docker1.txd, docker2.dff, docker2.txd, eight.dff, eight.txd, eight2.dff, eight2.txd, eighth.dff, eighth.txd, fan_man1.dff, fan_man1.txd, fan_man2.dff, fan_man2.txd, fan_wom.dff, fan_wom.txd, fatfemale01.dff, fatfemale01.txd, fatfemale02.dff, fatfemale02.txd, fatmale01.dff, fatmale01.txd, fatmale02.dff, fatmale02.txd, fbi.dff, fbi.txd, female01.dff, female01.txd, female02.dff, female02.txd, female03.dff, female03.txd, fireman.dff, fireman.txd, frankh.dff, frankh.txd, frankie.dff, frankie.txd, gang01.dff, gang01.txd, gang02.dff, gang02.txd, gang03.dff, gang03.txd, gang04.dff, gang04.txd, gang05.dff, gang05.txd, gang06.dff, gang06.txd, gang07.dff, gang07.txd, gang08.dff, gang08.txd, gang09.dff, gang09.txd, gang10.dff, gang10.txd, gang11.dff, gang11.txd, gang12.dff, gang12.txd, gang13.dff, gang13.txd, gang14.dff, gang14.txd, goon.dff, goon.txd, hos_man.dff, hos_man.txd, hos_wom.dff, hos_wom.txd, iii_anim.dll, joey.dff, joey.txd, joey2.dff, joey2.txd, joeyh.dff, joeyh.txd, keeper.dff, keeper.txd, keeperh.dff, keeperh.txd, kenji.dff, kenji.txd, kenjih.dff, kenjih.txd, li_man1.dff, li_man1.txd, li_man2.dff, li_man2.txd, li_wom1.dff, li_wom1.txd, li_wom2.dff, li_wom2.txd, lips.dff, lips.txd, love.dff, love.txd, love2.dff, love2.txd, loveh.dff, loveh.txd, luigi.dff, luigi.txd, luigih.dff, luigih.txd, male01.dff, male01.txd, male02.dff, male02.txd, male03.dff, male03.txd, maria.dff, maria.txd, mariah.dff, mariah.txd, medic.dff, medic.txd, micky.dff, micky.txd, mickyh.dff, mickyh.txd, miguel.dff, miguel.txd, miguelh.dff, miguelh.txd, misty.dff, misty.txd, mistyh.dff, mistyh.txd, mod_man.dff, mod_man.txd, mod_wom.dff, mod_wom.txd, ojg.dff, ojg.txd, ojg2.dff, ojg2.txd, ojg_p.dff
Завантажено:
Завантажень:
10.8K
Всього завантажень: 10892
Унікальних завантажень: 5248

Гість
xajpo

Гість
FochGT

Гість

Гість

feedv

Гість

CHERNOBOG
Basaran

Гість

Гість

Max Ognev

Гість

Гість

Гість

Гість
Alfredo62MLGPRO

Valmorie
Stabilizer King

Solo Main

Гість
Никита воронин
MaxNova010
danilka2006
Женя Мальцев
Sultanbek Alihan

Гість

Гість

MateenHey2002

Maria Latore

Гість

Гість

Гість

Гість

Vishnuka

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
ruviktormail

NOSTALGY

Edward Kron
Destor

Гість
gryaznit

warrior88

M4x Dyom1n

Гість
Ще ніхто не оцінив файл
-
11 грудня 20231517420166_skin_and_bones_2.zipПароль на архів: libertycity
-
10 травня 2020v3.01589118437_skin_and_bones_3.zip
Наконец, вы сможете использовать Xbox скины на PC!
Это третья версия мода и в ней исправлено множество багов и недочётов предыдущих версий. Такие как краши, кривые анимации и коллизия.
В архиве также идут преобразованные Xbox персонажи (с перевернутой иерархией кадров, для лучшей совместимости).
- Заменены персонажи из cutscene и не только.
- У людей появились пальцы, появились нормальные кости.
- Персонажи из катсцен могут иметь пальцы, скажите спасибо Fire_Head.
- В версии 2.0 у пешеходов не отваливаются конечности (это приводило к ошибкам).
См. README.txt для инструкций по установке и список известных ошибок (есть ошибки!).
Рекомендовані файли
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
31 березня 2025
GTA 3

Improved Vanilla PC Claude
Цей мод покращує стандартного Claude для PC-версії, надаючи покращену модель, ванільну версію. Оновлена модель має більш детальне сфероїдне обличчя з великою кількістю полігонів для очей, а також відповідні текстури, щоб забезпечити сумісність з інш...

4
2 MB
14 липня 2024
GTA 3

LCS PSP Timecyc and weather
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS. Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі. Насолоджуйтесь ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
12 грудня 2024
GTA 3

Скін соліста гурту Scooter
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її ф...

52
69 kB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
Коментарі 3