Liberty City 98
Автор:
The Hero
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
33.92 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
default.dat, lc98.dll, lc98_carcols.dat, lc98_generic.txd, lc98_timecyc.dat, lc98_txds.dir, lc98_txds.img, lc98_vehicles.dir, lc98_vehicles.img
Завантажено:
Завантажень:
1.8K
Всього завантажень: 1875
Унікальних завантажень: 782
Ще ніхто не оцінив файл
-
9 грудня 20231513960067_lc98.zipПароль на архів: libertycity
-
yadi.skЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Этот мод переносит атмосферу LCS в GTA III.
Особенности:
- LCS timecycle
- LCS текстуры
- LCS pipeline
- LCS-автомобильный pipeline (точен не на все 100%, но очень похож)
- LCS postfx
- Только для синей полицейской тачки и правоохранителей, потому что они нравятся The Hero.
Требования:
- Требуется 1.0 версия exe'шника.
- Этот мод требует SkyGFX 2.8 или более последней версии для работы мода. Скачать можно здесь
Чтобы получить блюра postfx, используйте sharptrails 2.0 или новее:
Файлы карт предназначены для немодифицированной карты PC. Если у вас есть что-то еще, это может выглядеть неправильно.
Установка:
- lc98.dll (можно переименовать в .asi [2]) или оставить в .dll ([1])
- ASI-loader (например, [1], [2])
- Переместите все файлы из папки «models» в папку игры models
- Переместите lc98_timecyc.dat и lc98_carcols.dat в папку data.
- Не переименовывайте файлы!
- Скопируйте default.dat в каталог данных вашей игры или используйте его в качестве руководства для редактирования
- чтобы ваша игра загружала новые файлы.
- Удалите в models/txd.img и txd.dir, если у вас они имеются.
Рекомендуемые файлы
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться: [ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередньої версії, а тепер я оновив її наступним чином: 1. HD карти 2. Немає додаткових 0 в г...
6 жовтня 2024
GTA 3

Коричнева смуга від Сан -Андреаса
Коричнева смуга від Сан -Андреаса для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City поїздом, додаючи реалізму та різноманітність у ігровий світ. Якщо вам сподобаються моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод, ...

20
107 kB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 та помістіть його у папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street M...
46
91 MB
14 грудня 2023
GTA 3

Зоряне небо v1.2.1 (.asi)
Зоряне Небо v1.2.1 це ПК-порт мобільного мода. Оригінальний мод додає набагато більше зірок на небо, замінюючи малюнок R*. На даний момент підтримується GTA San Andreas 1.0 US та будь-яка версія GTA Vice City. Мод був протестований у Modloader @A...
8 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з віце -міських історій GTA
Цей мод - це пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який був перенесений на Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву для переходу до папки моделей і підтвердження заміни, це все! з зd -ыджет, чtо tекстора, блайт, чtо ж у...

63
437 kB
2 травня 2024
GTA 3

Емоджики rectile 1.0
Транспортні засоби для GTA 3, колекція оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виготовлених у одному стилі та додано невеликі деталі, наприклад: читабельні ліцензійні знаки, склоочисники, кришки для газових танків тощо Тепер у кожного авто...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
28 жовтня 2024
GTA 3

Браузер Lu Megamind
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна модифікація багатокористувацької онлайн для Grand Theft Auto III , розроблена для того, щоб забезпечити гравцям вдосконаленого багатокористувацького досвіду. Основна мета...

70
121 MB
23 грудня 2024
GTA 3

Sentinel FL & Mafia XS
Sentinel та Sentinel XS у Vice City візуально відрізняються здебільшого лише наявністю у XS невеликого тюнінгу — повітрозабірник на капоті, "жалюзі" на задньому склі та спойлер на багажнику, але в III відмінностей більше — у Sentinel як мінімум нема...

47
787 kB
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

209
5 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

8
128 MB
Коментарі 1