Медленные часы
Автор:
heyyou
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
27.27 Кб
Завантажено:
Завантажень:
393
Всього завантажень: 393
Унікальних завантажень: 125
Ще ніхто не оцінив файл
-
yadi.skЗавантажити
Данный скрипт замедляет игровое время. Длина дня увеличивается от 24-х до около 80 минут. В основном подходит для увеличения продолжительности времени заката/рассвета. Погода меняется плавнее чем раньше.
Рекомендовані файли
12 березня 2025
GTA 3

Стрільба під час бігу
Цей мод створений для розваги та дозволяє вам рухатися під час стрільби з найпотужнішої зброї в грі. Це значно збільшує динаміку геймплею та дає можливість робити те, про що ви завжди мріяли, але не могли. Встановлення: Просто перемістіть папку W...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
8 січня 2025
GTA 3

Немає перезавантаження (III)
Цей мод дозволить вам використовувати зброю без необхідності перезавантажуватись у будь -який час навіть за допомогою ракетних установ та гвинтівки. Цей мод не дасть вам нескінченних боєприпасів, але його можна використовувати з іншими нескінченними...
25 січня 2024
GTA 3

Нові HD іконки зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Представляю вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, but everyone really hates Claude
Чи відчували ви коли-небудь нудьгу під час гри в GTA? Хочете трохи хаосу у своєму житті? Тоді ви прийшли в потрібне місце для цього! Ввівши "KILLME", всі, хто знаходиться поблизу в радіусі 100, будуть спровоковані та намагатимуться вас убити (це ней...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
28 березня 2024
GTA 3

HUD із збірки SAM THE ЖТА
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА" Це ори...
14 червня 2024
GTA 3

More DriveBy Options
Цей мод дозволяє використовувати більше зброї ніж тільки Uzi, щоб стріляти з автомобіля! Наступну зброю можна використовувати для стрільби з автомобіля: Пістолет; Uzi; AK-47; M16 Як встановити: Встановіть CLEO та помістіть папк...
12 липня 2024
GTA 3

Surrounded By Zombies
Ласкаво просимо до мого нового зомбі-моду для GTA 3. Він називається Surrounded By Zombies. Скорочено: SBZ. Увага: Цей мод все ще знаходиться на стадії бета-тестування, в ньому є помилки, але їх буде виправлено найближчим часом! Цей мод є повною ко...
8 жовтня 2024
GTA 3

Manual Driveby (III)
Завжди хотіли не обмежуватися стрільбою з обох сторін у вашій грі? Що ж, у вас є цей мод для стрільби з машини :D Ви можете використовувати наступну зброю: Пістолети, Дробовики, Пістолети-кулемети та Автомати. Як встановити: Встановіть CLEO т...
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

328
94 kB
16 листопада 2024
GTA 3

Дерев'яний міст до недоступного острова
Перш за все, всім привіт! У GTA 3 є 3 важливих великих острови. Однак ми не можемо дістатися до деяких областей пішки або на транспорті, тому що немає транспортування. Більше того, цей острів, до якого ми не можемо дістатися, дуже близько до остров...

43
2 kB
Коментарі 0