Driver 2 car pack
Автор:
firiv
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
254.00 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
banshee.dff, banshee.txd, stallion.dff, stallion.txd
Завантажено:
Завантажень:
188
Всього завантажень: 188
Унікальних завантажень: 47

STEVE45035
Никита Грачёв

Гість

RSUN_STRIKER

Гість

Гість

Гість

Torgett
0rangeGhost
Grixan99

LeninWave

Adfardo

илья владиславович

Lina the Slayer

Timjab4141

MarkMaller_123
Хохолох
San-anderius

fuckmyl1fe

BurgerKo

YSV

KONFLIKT

d1g1t4t0r

TheCrazyGamer

Fuze

SIPORT

RUS777

AL1SO

Sample Text

ВОВА ВОВ

Mor

DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Данный пак автомобилей был смоделен по скриншотам игры Driver 2, используя текстуры, максимально близкие к оригиналу. Не имеют салона (как и в самой игре), но имеют повреждения дверей.
Рекомендовані файли
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

28
109 MB
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

327
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 13