Hound from Transformers: Age of Extinction
Автор:
U.S.F., RS, Dena
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
592.11 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
782
Всього завантажень: 782
Унікальних завантажень: 168

Гість

Гість
ian Capio XB

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
yaroslaviy

denis shimansckij

mr.spirit

TVFD

The Fox
lmfar

ВОВА ВОВ

leo-ml99

Dark Avanta

RUS777

Dr_Ziegler62

Jesus_Christ

Kiriller12

IIIDreamerIII

USF
Ще ніхто не оцінив файл
-
drive.google.comЗавантажити
Всем привет, хочу вам представить скин Хаунда из игры Transformers: Age of Extinction.
Авторы оригинальной модели Dena, конверт принадлежит мне.
Установка:
С помощью IMG Tool открыть gta3.img и заменить файлы player.txd и player.DFF на те что в архиве.
Из папки skins удалить все текстуры
Видео с модом:
Приятной игры!
Рекомендовані файли
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
23 квітня 2024
GTA 3

Скіни команди SAS з Call Of Duty 4
Екіпіруйтеся для бою з класичною командою SAS! Цей набір додає чотири культові образи солдатів з Call of Duty 4: Modern Warfare у вашу гру! Грайте за: Газа : Проникайте в тил ворога з фірмовим виглядом Газа та харизматичною особистістю. Ка...
48
420 kB
26 квітня 2024
GTA 3

Шкіри Call of Duty
Цей мод додає багато персонажів Call of Duty в GTA III. Жоден з них не є моделями, а є основними шкірами Claude. Ось включені: SAS: Капітан Прайс (має три версії. Капелюх, волосся та лиса голова); Газ; Гріггс (має дві версії. Звичайний...
77
3 MB
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
135
14 MB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

136
489 kB
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

17
162 MB
Коментарі 0