[III/VC] LCS Wheels
Автор:
MAJEST1C_R3
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
92.43 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
1.5K
Всього завантажень: 1580
Унікальних завантажень: 684

Гість

Гість

Erick Cruz

Гість

Max_GTASHKA

Гість

Гість

Channel Jordan

Гість

iaroslav

Depeche Mode

stalsharik

GTAshnik177

SaH4PoK101
Destor
Purple_DeaD

d1g1t4t0r
Ще ніхто не оцінив файл
-
drive.google.comЗавантажити
Конверт колес из GTA Liberty City Stories для GTA III и Vice City.
Установка:
GTA III
1) Поместить misc.txd в папку models;
2) Поместить wheels.dff в папку models/generic.
GTA Vice City
Поместить wheels.dff и wheels.txd в папку models/generic.
Рекомендовані файли
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
14 липня 2024
GTA 3

LCS PSP Timecyc and weather
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS. Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі. Насолоджуйтесь ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 2