GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Vike's GTA2 Update Patch v.11.44
Патч оновить вашу гру до останньої версії, а також додасть до неї кілька виправлень, включаючи покращену та гладку підтримку GTA2: Game Hunter. Існує підтримка Windows 10.
Установка:
Відкрийте установник і надішліть розпакування в директорію гри.
Рекомендується встановити гру в C:\Games або в папку з документами. Встановлення в C:\Program Files не є гарною ідеєю, оскільки ця папка часто захищена системою Windows і може перешкоджати запису GTA2 та GTA2 Game Hunter в цю папку.
Завітайте на форум офіційного сайту, щоб дізнатися більше.
Нижче представлені усі покращення, що відбувалися протягом розробки.
Установка:
Відкрийте установник і надішліть розпакування в директорію гри.
Рекомендується встановити гру в C:\Games або в папку з документами. Встановлення в C:\Program Files не є гарною ідеєю, оскільки ця папка часто захищена системою Windows і може перешкоджати запису GTA2 та GTA2 Game Hunter в цю папку.
Завітайте на форум офіційного сайту, щоб дізнатися більше.
Нижче представлені усі покращення, що відбувалися протягом розробки.
Show SpoilerHide Spoiler
11.44 2013-09-07
- Виправлені шалені бонуси трюків у швидкому режимі. Зважаючи на все, у GTA2 була давня помилка, через яку завжди було легше повільно, а складніше швидко. Коли я збільшив швидкість, я зробив це ще гірше :П
- скасував патч SEt_CHAR_THREAt_REACTION та виправив патчі на GIVE_WEAPON та PUt_CAR_ON_TRAILER.
- Виправлені шалені бонуси трюків у швидкому режимі. Зважаючи на все, у GTA2 була давня помилка, через яку завжди було легше повільно, а складніше швидко. Коли я збільшив швидкість, я зробив це ще гірше :П
- скасував патч SEt_CHAR_THREAt_REACTION та виправив патчі на GIVE_WEAPON та PUt_CAR_ON_TRAILER.
Категорія:
Автор файлу:
Vike, Sektor
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
16.80 Мб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
1563
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1596794540_gta2-installer-patch-v-11-44.rarЗавантажити (16.80 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
Коментарі 3
GTA 5
·
GTA
4
·
GTA San Andreas
·
GTA
3
·
Коди для GTA 5 PC
·
Моди для гта 5
·
Автомобілі для гта 5
·
Коди для GTA San Andreas
·
Проходження GTA 5
·
Автомобілі для GTA San Andreas
© 2008-
LibertyCity
.
Керівник проекту -
Evgenii Sokolov
. При використанні матеріалів посилання на LibertyCity.Ru обов'язкове.
Завантажити Vike's GTA2 Update Patch v.11.44 для GTA 2 та інші файли із категорії Програми для GTA 2