GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Вирізаний Beta-автомобіль
Цей автомобіль був якийсь час у грі, до того, як гру випустили у світ. З невідомої причини його вирізали, а єдина згадка про те, що автомобіль колись був у грі, і саме зображення цього автомобіля збереглися на офіційному сайті GTA1. На основі збереженого зображення я здійснив реконструкцію і адаптував його як заміну іншого автомобіля.
Для установки потрібна GTAcars. Відкрийте за допомогою програми файл style001.g24 (це текстури міста Liberty City), який знаходиться у папці з грою. Потрібно замінити текстуру c_car1_46.bmp, попередньо помістіть мій мод (змінений c_cars1_46.bmp) в папку програми GTAcars. У файлі Style001.g24, відкритому за допомогою програми, знайдіть фургон (в архіві з модом буде зображення автомобіля, який треба замінити). Натисніть на фургон, що замінюється, і в рядку дій натисніть на трикутник з літерою C і стрілочкою, повернутою в ліву сторону. Не забудьте натиснути на збереження зміни.
Для установки потрібна GTAcars. Відкрийте за допомогою програми файл style001.g24 (це текстури міста Liberty City), який знаходиться у папці з грою. Потрібно замінити текстуру c_car1_46.bmp, попередньо помістіть мій мод (змінений c_cars1_46.bmp) в папку програми GTAcars. У файлі Style001.g24, відкритому за допомогою програми, знайдіть фургон (в архіві з модом буде зображення автомобіля, який треба замінити). Натисніть на фургон, що замінюється, і в рядку дій натисніть на трикутник з літерою C і стрілочкою, повернутою в ліву сторону. Не забудьте натиснути на збереження зміни.
Категорія:
Автор файлу:
DMA Design, Storozh
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
10.49 Кб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
46
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1618695348_car-removed-from-the-gta.rarЗавантажити (0.01 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
Коментарі 4