GTA 5
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
GTA Vice City: DE
GTA 3: DE
Bully
GTA Online
GTA 6
GTA 4
GTA Vice City
GTA 3
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Підписуйся!
/
Файли для GTA
/ / /
- Файли для GTA San Andreas: The Definitive Edition
- Файли для GTA 3: The Definitive Edition
- Файли для GTA 5
- Файли для GTA Vice City: The Definitive Edition
- Файли для Red Dead Redemption 2
- Файли для GTA San Andreas
- Файли для GTA 4
- Файли для GTA San Andreas (iOS, Android)
- Файли для GTA Vice City
- Файли для GTA Vice City (iOS, Android)
- Файли для GTA 3
- Файли для GTA 3 (iOS, Android)
- Файли для GTA Chinatown Wars
- Файли для GTA Vice City Stories
- Файли для GTA Liberty City Stories
- Файли для GTA Liberty City Stories (iOS, Android)
- Файли для Bully: Scholarship Edition
- Файли для gta-1
- Файли для gta-2
- Файли для Ресурси
Автомобіль із Race'n'Chase
Як насправді виглядала Race'n'Chase – невідомо. Проте збереглося зображення можливого автомобіля з Race'n'Chase. На основі цього зображення я і створив новий автомобіль, який замінює Buldog у Liberty City (тектури міста Liberty City – style001.g24). Також я створив систему пошкоджень для автомобіля.
Встановлюйте машину за допомогою програми GTAcars, яка є на сайті. На скріншотах програми показано де експорт та імпорт текстур. Також в архіві є RedMe написаний мною.
І все ж таки, якщо щось незрозуміло, то пишіть у коментарях, або мені в ЛЗ на сайті.
Встановлюйте машину за допомогою програми GTAcars, яка є на сайті. На скріншотах програми показано де експорт та імпорт текстур. Також в архіві є RedMe написаний мною.
І все ж таки, якщо щось незрозуміло, то пишіть у коментарях, або мені в ЛЗ на сайті.
Категорія:
Автор* файлу:
Storozh
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
4.22 Кб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
10
Рекомендуемые файлы
Duke Theft Auto Beta 2
31 березня 2013
gta-1
Опис:Ця чудова модифікація на груEDuke 32переносить першу частину культового всесвіту майже повноцінним3D простір, з видом від першої особи.Автор дуже точно постарався перенестиатмосферу першої частини гри, і, як бачите, йому це вдалося на п'ять із п...
[!] Якщо ви вважаєте, що цей файл вже був доданий в архів раніше, то повідомте, будь ласка, про це адміністратору із зазначенням посилань на цей і доданий раніше файл.
Коментарі 0