GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
GTA London 1961: Mission pack #2
Це ще один легендарний аддон від DMA design, що додає трохи манірності в стару GTA 1. Ви потрапите в британські 60-ті, а якщо точніше, то в їх початок. Саме те, що ви можете вибрати персонажа серед представників різних неформальних груп і бандитів Британії того часу. Як перший, і цей другий аддон виконані з допомогою утилітиGTAcars, ім'я автора якої навіть внесено до титрів (шкода, що їх ніхто не читає).
Це другий Mission pack, який переносить гру 1961 року. Саме цей аддон призначений для DOS або Windows версій гри. Прошу не плутати з першим Mission pack'ом(Повірте, я стикався з такими людьми, які плутають). На жаль, версії цього аддону на PSX не існує. Mission Pack #2 є ексклюзивом для PC. А для PSX є лише Mission pack #1
Установка:
Для установки потрібна оригінальна GTA 1, на яку вже встановлено Mission pack #1.
В архіві лежить exe-установник, який встановлює додаткові файли. Mission pack #1.
Це другий Mission pack, який переносить гру 1961 року. Саме цей аддон призначений для DOS або Windows версій гри. Прошу не плутати з першим Mission pack'ом(Повірте, я стикався з такими людьми, які плутають). На жаль, версії цього аддону на PSX не існує. Mission Pack #2 є ексклюзивом для PC. А для PSX є лише Mission pack #1
Установка:
Для установки потрібна оригінальна GTA 1, на яку вже встановлено Mission pack #1.
В архіві лежить exe-установник, який встановлює додаткові файли. Mission pack #1.
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
DMA design (Rockstar games)
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
6.83 Мб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
754