GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
GTA London 1969: Mission pack #1
Це легендарний аддон від DMA design, що додає трохи манірності в стару GTA 1. Ви потрапите в британські 60-ті, а якщо точніше, то в їхній кінець. Саме те, що ви можете вибрати персонажа серед представників різних неформальних груп і бандитів Британії того часу. Аддон виконаний за допомогою утиліти GTAcarsім'я автора якої навіть внесені в титрах авторства(шкода, що їх ніхто не читає).
Це перший Mission pack, який переносить гру 1969 року. Саме цей аддон призначений для DOS або Windows версій гри. Прошу не плутати з другим Mission pack'ом (Повірте, я стикався з такими людьми, які плутають). Також існує ще й версія цього аддону на PSX.
Установка:
Зрозуміло, вам знадобиться оригінальна GTA 1 для того, щоб встановити цей аддон.
Необхідно запустити gta.reg, а потім або через BAT-файли (наприклад, в DOS-версії) , або через відповідні "exe"-програми у соотв. підпапках – саму гру. Не переплутайте.
Це перший Mission pack, який переносить гру 1969 року. Саме цей аддон призначений для DOS або Windows версій гри. Прошу не плутати з другим Mission pack'ом (Повірте, я стикався з такими людьми, які плутають). Також існує ще й версія цього аддону на PSX.
Установка:
Зрозуміло, вам знадобиться оригінальна GTA 1 для того, щоб встановити цей аддон.
Необхідно запустити gta.reg, а потім або через BAT-файли (наприклад, в DOS-версії) , або через відповідні "exe"-програми у соотв. підпапках – саму гру. Не переплутайте.
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
DMA design (Rockstar games)
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
42.23 Мб
Дата додавання:
Завантажень:
341
Завантажити файл
Скачать в Telegram