GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
GTA Tver City for Windows (v1.0w beta)
Завантажень:
108
Автор файлу*: Storozh, Ale] [, DjFj, Soup, Санек, Борис, Iluha, Baby
Файл додав:
Storozh
У далекому 2001 році автор під ніком Alex] [зі своєю командою моддерів створив "Російську GTA 1". У ній вони реалізували таку собі подобу міста Тверь (в якому власне і проживали).
На подвір'ї кінець 90-х і ви виступаєте як типовий бандит СНД, який вирішує свої нагальні питання насильницьким способом. На жаль, розробка гри була занедбана ще в 2004 році і GTA Tver v.1.0 на MS-DOS - остання версія.
Я переніс гру на Windows, оснастивши її додатковими примочками для коректної роботи.
На гру встановлено:
- WidescreenFix
- ModUpdater
- GTAFixer
- Launcher (Multiplayer)
Примітки та попередження:
- У видобутому вигляді гра важить 67Mb.
- В архіві лежить вже встановлена і модифікована гра, нею вже можна користуватися, потрібно лише витягти з архіву зручне для вас місце.
- Запускати гру потрібно від імені адміністратора (клацніть на праву кнопку миші за програмою запуску гри і ви зрозумієте).
- Коли виходите з гри, виходьте із неї нормально, а не способом згортання. В іншому випадку гра видасть помилку і запуститься знову сама по собі через кілька хвилин після того, як ви її закрили згорнувши (що повторюю НЕ МОЖНА робити!)
- Оригінальна версія на DOS була з вирізаною музикою і тому ця версія так само без музики (радіо-станцій), тому гра важить на 300 Mb менше. Музику, яка підходить під атмосферу, я поки що розробляю.
- Коли почнете грати, можливо вам може не сподобатися розмір вікна меню. Цей ефект ідентичний тому, як на Java-телефон з великою роздільною здатністю екрана встановити гру, призначену для телефонів з екраном меншої роздільної здатності (чорне поле). Це відбувається завдяки WidescreenFix'у, який необхідний для нормального дозволу гри. Цей ефект не дуже приємний, але на ігровому процесі не позначається.
- Коли запускається сам ігровий процес, то можливо гра гальмуватиме. Це через widescreenfix'а. Гра працюватиме з нормальною швидкістю. Натискати на F11 і вибирати потрібний дозвіл необхідно щоразу, коли починається ігровий процес.
Увага:
Т.к. я доводжу до кінця цей довгобуд, якщо стикаєтеся з помилками гри, пишіть мені. Краще не на ел.пошту, у мене з нею бардак. Бажано сюди, у коментарі.
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
Storozh, Ale] [, DjFj, Soup, Санек, Борис, Iluha, Baby
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
28.33 Мб
Дата додавання:
Завантажень:
108
Завантажити файл