GTA Tver City v.1.0 від Ale][ та його команди

Це досить великий проект за мірками GTA 1. Його випустили в 2001 році, і він є найстарішим проектом з перенесення Росії в GTA за всю історію цієї франшизи. Проект наразі закинутий на стадії 1.0 ще в 2004 році.
Група російських моддерів, ймовірно, з тієї ж Твері, зробила внесок, який заслуговує на похвалу.
Нам пропонують 8 персонажів на вибір: Ale][, DjFj, Малюк, Санек, Суп, Борис (неужто той самий?!), Ілюха та інкогніто. Зверніть увагу, що вони увічнили свої фотографії та псевдоніми в персонажах, за винятком останнього. У грі лише одне місто - Тверь. Це урізана версія без музики, і через це гра буде важити на 310 MB менше. Також моддери постаралися створити нові місії.
Системні вимоги:
Ця версія на MS-DOS, і якщо у вас у коморі не завалявся старий комп'ютер, що працює на операційній системі MS-DOS, то ви в принципі можете запустити гру через DOSBox.
Як встановити та запустити:
Гра знаходиться у вигляді установника \".exe\". Установник запускається на сучасних версіях Windows. Вкажіть, куди шлях розпакування, і через хвилину вона буде готова. А гру потрібно запускати на DOSBox, який підтримує клавіатуру.
У директорії гри є GTA.bat. Створіть ярлик DOSbox у директорії гри. Ну а от щоб почати грати, перетягніть іконку GTA.bat на ярлик DOSbox. На цьому все. При кожному включенні гри перетягайте bat-файл на ярлик DOSbox.
Я планую продовжити проект і випустити гру на Windows. Незабаром я його викладу і буду вдосконалювати.
Это довольно крупный проект по меркам GTA 1. Его выпустили в 2001 году, и он является самым старым проектом по переносу России в GTA за всю историю этой франшизы. Проект на данный момент заброшен на стадии 1.0 еще в 2004 году.
Группа русских моддеров, вероятно, из той же Твери, сделала вклад, который достоин похвалы.
Нам дают 8 персонажей на выбор: Ale][, DjFj, Малыш, Санек, Суп, Борис (не уж то тот самый?!), Илюха и инкогнито. Заметьте, что они увековечили свои фотографии и псевдонимы в персонажах, за исключением последнего. В игре лишь один город - Тверь. Это урезанная версия без музыки, и из-за этого игра будет весить на 310 MB меньше. Так же моддеры постарались создать новые миссии.
Системные требования:
Эта версия на MS-DOS и если у вас в кладовке не завалялся старый компьютер, работающий на операционной системе MS-DOS, то вы в принципе можете запустить игру через DOSBox.
Как установить и запустить:
Игра находится в виде установщика \".exe\". Установщик запускается на современных версиях Windows. Укажите куда путь распаковки и через минуту она будет готова. А игру нужно запускать на DOSBox, которая поддерживает клавиатуру .
В директории игры есть GTA.bat. Создайте ярлык DOSbox в директории игры. Ну а вот чтобы начать играть, перетащите иконку GTA.bat на ярлык DOSbox. На этом всё. При каждом включении игры перетаскивайте bat-файл на ярлык DOSbox.
Я собираюсь продолжить проект и выпустить игру на Windows. В скором времени я его выложу и буду совершенствовать.